Palace x C.P Company samenwerking 2023

Gepubliceerd op 4 december 2023 om 20:08

Deze week droppen Palace en C.P. Company weer een nieuwe collab die de winter flink op z'n kop gaat zetten. Eerder al werkten het Britse streetwear merk Palace en het Italiaanse C.P. Company samen in 2022, en nu zijn ze weer back in business met een vette Holiday 2023-collectie.

In de nieuwe campagnebeelden zie je gelijk dat de kleding alle kanten op kan, ideaal voor avonturen in de buitenlucht. Het paradepaardje van de collectie is de iconische Goggle Jacket, die in een knallende oranje kleur komt en ook nog in een shiny doorzichtig materiaal. Voor de voetbalfans onder ons: deze jas heeft een afneembare fleecevoering en voor de transparante versie een monofilament nylon, terwijl de oranje versie een geborsteld nylon heeft plus een afneembaar gezichtsmasker.

De focus ligt duidelijk op buiten zijn, met alles van de Explorer Jacket in ripstop en een dons-makeover tot simpelere gebreide truien met opvallende co-branding, en natuurlijk korte mouwen graphic T-shirts, hoodies, en sjaals.

De Palace x C.P. Company Holiday 2023-collectie komt uit op 8 december, te scoren via de Palace-website. Ready for some winter drip?