Supreme x Stone Island collection 2023

Gepubliceerd op 28 oktober 2023 om 22:43

Onthulling van de STONE ISLAND | SUPREME AW '023 '024 Samenwerking: Een Fusie van Stijl en Substantie

 

In de voortdurend evoluerende wereld van streetwear-mode zijn samenwerkingen altijd een verleidelijke onderneming geweest. Ze brengen de unieke esthetiek van verschillende merken samen, waardoor iets volledig nieuws en boeiends ontstaat. De langverwachte STONE ISLAND | SUPREME AW '023 '024 collectie is een uitstekend voorbeeld van zo'n dynamische samenwerking. Met een mix van hoogwaardige materialen en kenmerkende ontwerpen belooft deze samenwerking een directe klassieker te worden.

 

Full Grain Leather & Distressed Leather: Bomberjacks met een Twist De collectie introduceert bomberjacks gemaakt van volnerf leer, met een opvallende capuchon van nylon canvas en iconische archiveringsbrillen. Wat hen onderscheidt, is het grote Stone Island-borduursel met een ster op de achterkant, wat een gedurfde verklaring van stijl en identiteit maakt.

 

TELA LOGO: Omkeerbare donsjacks met Grafische Flair Voor wie veelzijdigheid verkiest, zijn de omkeerbare donsjacks van katoenen nylon canvas en harsbehandeld nylon canvas echte blikvangers. De ene kant toont opvallende Stone Island- en Supreme-graphics door borduursels en contrasterende kleuren stoffen applicaties, terwijl de andere kant een doorgestikt motief toont dat de iconische Stone Island-ster en het Supreme-logo vormt.

 

Reflecterend Bull Denim & Kenmerkende Bull Denim Stijlen Duik in de collectie met truckerjacks en broeken, vervaardigd uit reflecterend bull denim en traditioneel bull denim. Het reflecterende bull denim ondergaat een uniek proces waarbij het wordt geverfd en vervolgens onregelmatig wordt gelamineerd met een sterk reflecterende folie, zodat je overal waar je gaat de aandacht trekt. De traditionele bull denim stijlen worden geverfd om die felbegeerde verweerde uitstraling te creëren, wat een vleugje karakter toevoegt aan je streetwear-look.

 

Gebreide kleding met een Twist: Cardigans met een Kompas Cardiganbreisels mogen niet over het hoofd worden gezien, aangezien ze zijn gemaakt van bouclé wol en gemengde garens, afgewerkt met een prominente borduurafbeelding van het Stone Island | Supreme samenwerkingskompas op de achterkant. Het is een statementstuk dat warmte en stijl naadloos combineert.

 

Hoodies, Sweatshirts en T-Shirts geïnspireerd door Spinnenwebben De collectie bevat ook hoodies met capuchon, sweatshirts en joggers gemaakt van comfortabel katoenen fleece, met een all-over pigmentprint met een exclusief spinnenwebpatroon. Een daaropvolgende corrosieprint onthult het webontwerp, wat een boeiende diepte toevoegt. Korte mouw en lange mouw T-shirts omarmen ook dit unieke spinnenwebmotief, waardoor een samenhangende en opvallende outfit ontstaat.

 

Petten en Mutsen: Een Laatste Vleugje Individualiteit Om de look compleet te maken, biedt de STONE ISLAND | SUPREME samenwerking verschillende hoofddekselopties. Kies uit 6-panel petten van katoenen bull denim, camp-petten van katoenen Cordura® en wollen-polyester mutsen met een reflecterende harsbehandeling. Elk stuk voegt een vleugje individualiteit toe aan je outfit.

Ter afsluiting is de STONE ISLAND | SUPREME AW '023 '024 samenwerking een getuigenis van de eindeloze mogelijkheden die ontstaan wanneer twee iconische merken samenkomen. Met een mix van hoogwaardige materialen, kenmerkende ontwerpen en oog voor detail is deze collectie een must-have voor modeliefhebbers die verlangen naar stijl en substantie. Mis je kans niet om deel uit te maken van deze stedelijke mode-revolutie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.